MÁZS

 

Kapcsolat:

Csuport Veronika

Mobil: + 36 20 572 02 62

E-mail: management@meszarosarpadzsolt.hu

 

Autogramcím:

mazsinfo@gmail.com

Produkciók

 

 

Mészáros Árpád Zsolt (egyedül)

 • Időtartam: 30 vagy 50 perc
 • Zene: zenei alap
 • Műsor: nem lehet a műsorban 3 számnál több az operettszínházi repertoárból

Mészáros Árpád Zsolt Talkshow

 • Időtartam: 2x50 perc
 • Zene: zenei alap
 • 1 fő vendég - igény szerint
 • Műsor: nem lehet a műsorban 3 számnál több az operettszínházi repertoárból

Mészáros Árpád Zsolt zenekaros fellépés

 • Időtartam: 90 perc egy részben vagy 2x 60 perc
 • Zene: élőzenekar - 6 fő zenész + vokalista + 6 fő táncos
 • Műsor: Musical-blokk, Operett-blokk, olasz blokk, Régi egyveleg, Új szerzemények
 • Igény szerint további fellépők

 

Gengszterek (koncert-) éjszakája

Így kezdődött, avagy a történetről…

A helyszín Chicago. Három kőkemény gengszter együtt tölti életfogytiglan tartó büntetését a „Show-Busniess Cellában”, ahol megalakítják a „Gengszterek Éjszakája” nevű bűnszervezetet. Ezért újra bíróság elé állítják őket. Adott rengeteg közösen elkövetett bűn és balhé valamint egy határozott bírónő, aki a bírósági tárgyalást vezeti. Ám a nézőtéren ülő hölgyek a három gengszter védői. A tét nagy. Ha nem sikerül magukat megvédeni a bíróság előtt nem maradhatnak egy börtönben. Így a gengszterek küzdenek egymásért, a bandáért, mert csak együtt érdemes ülni életfogytiglan. A kérdésekre - miként kerültek a gengszterek börtönbe, mi volt egyáltalán a bűnük, milyen további balhékért kell még a bíróság előtt felelniük és egyáltalán sikerül-e együtt maradniuk - a koncert végéig fény derül.

Az alapötlet…

Végignézve a show gengsztereinek - Mészáros Árpád Zsolt, Vastag Csaba, Miller Zoltán, Hujber Ferenc - művészi pályafutását érdekes párhuzam vonható az általuk formált karakterekben mind a színpadon, a filmekben és show-műsorokban egyaránt.

Nem titkolt célunk, hogy a női szíveket újra és újra megdobogtató férfiakat egy szerethető ám mindemellett imádnivalóan rossz oldalukról mutassuk be.

A művészeket a civil életben is több mint egy évtizedes barátság és sok közös élmény fűzi össze, így a koncert jó hangulata garantált. Mindehhez persze szükség van egy aktív közönségre is, és a gengszterek mindent megtesznek azért, hogy a nézőket is bevonják a látványos, lendületes show-ba.

Mindezt tetézi még az is, hogy a legkülönbözőbb "szereposztásban" (mindig három a négy felsorolt művész közül) látható a produkció, így mindegyik koncert kap egy sajátos arculatot az aktuális triótól függően.

A nagy érdeklődésre való tekintettel szeptemberre elkészült a show "talkshow-koncert" verziója „Gengszterek négyszemközt avagy betekintés a Show-Busniess Cellába” címmel. Ezen műsor egy kisebb, meghittebb, ám de lendületes előadás, melyben mindig két gengszter (változó szereposztásban) jókedvűen és őszintén vall ügyes-bajos, esendő életéről és természetesen elkövetett bűneik motivációjáról.